Zwarte pad
1674 NZ Opperdoes

Tijdens de rondleiding neemt de imker u mee in de wereld van de bijen. U ziet de bijen aan het werk en de imker zal u alles over het bijenleven vertellen. Dit gebeurt in een speciale “bijenkijkruimte” zodat iedereen alles rustig kan aanhoren en bekijken. Na deze ervaring is er niets meer dat u niet over de bijen weet.
De Bijrijder
In De Bijenstal in Medemblik is ook plaats gemaakt voor De Bijrijder. De Bijrijder is een levensecht treinenpark. De treinbaan heeft een schaal van 1 op 22,5 en maar liefst 400 meter rails in een overdekte treinenhal. Prachtige treinen rijden op en aan over mooie landschappen.
Er zijn verschillende landschappen waaronder: Een Duits/Zwitsers landschap gerealiseerd met bergen, een Amerikaans landschap en niet te vergeten een West Friesland landschap. Het treinenpark is ook voorzien van echte geluiden en de duizenden lichtjes geven een schitterend schouwspel voor jong en oud.

Fluisterboot verhuur
De Bijenstal heeft 2 elektraboten in de verhuur. De bootjes bieden plaats aan 5 á 6 volwassenen per boot. De fluisterboot bestuurt u zelf. U krijgt van tevoren uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor. U heeft geen vaarbewijs nodig om een fluisterboot te besturen. U dient echter wel een huurformulier in te vullen en u te legitimeren met paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

En er zijn meer extra's!
In en rond Medemblik zijn verschillende musea te bezoeken
•Stoomtram Hoorn-Medemblik 
•Kasteel Radboud 
Stoommachinemuseum 
•Bakkerijmuseum 
Informeer op de officiele sites!

Om 12.30 en om 14.00 is er een rondleiding over de bijtjes.
Entree prijs € 6.50 volwassenen
en kinderen € 4,–

Imkerij ‘De Bijenstal’
Zwarte pad
1674 NZ Opperdoes

Tel: 0227-540116
    / 06-25571449
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.bijenstal.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin