Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

.
Adventure Zoo Emmen
.
Emmen heeft een wildpark met Europese dieren, naar het voorbeeld van de Afrikaanse wildparken. In het 'Wildlife Resort' in de buurt van Erica en Weiteveen lopen wolven rond, net als bruine beren, oerossen, elanden en Europese lynxen.
.


De precieze keuze voor welk diersoort moet nog worden gemaakt, wel staat vast dat het beesten moeten zijn die zo'n duizend jaar geleden hier voorkwamen. Het park zal op z'n vroegst in 2006 aangelegd worden in het natuurgebied 'Het Amsterdamsche Veld'. Toeristen kunnen in bungalows meerdere dagen in het 150 hectare omheinde veengebied verblijven.
.

Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in een mand de rivier over langs zwemmende olifanten.
De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.
In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D/ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.
WILDLANDS: een werelds avontuur!
.

OPENINGSTIJDEN
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur*
ENTREETICKETper persoon v.a. € 26,50
.
  
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Bezoekadres (vanaf 25 maart 2016)
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)591 850 855
http://www.wildlands.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin