Museum van Prostitutie
Oudezijds Achterburgwal 60
1012 DP Amsterdam
.

Stap in een intrigerende wereld die verborgen blijft voor velen en ontdek de geheimen van de meest beruchte wijk van Amsterdam in de nieuwe attractie Red Light Secrets, museum van de prostitutie. Neem een kijkje achter de schermen van het oudste beroep ter wereld en ervaar hoe het voelt om plaats te nemen achter een van de beroemdste ramen.
.

. Luister naar de geheimen van de vrouwen zelf, hun dromen en verlangens, maar ook de teleurstellingen die zij hebben beleefd in hun vaak interessante levens. Een korte film laat u kennismaken met de andere kant van de Red Light District, die meer is dan alleen maar de buurt van betaalde seks. Bezoek het Red Light Secrets en ervaar zelf hoe spannend en verrassend een museum kan zijn!


.


.
In the middle of the old centre of Amsterdam, the Red Light district, you’ll find an intriguing attraction about the oldest profession in the world. In Red Light Secrets, Museum of Prostitution. Step into a world that remains hidden for most. Experience how it feels to sit ‘in the window’and listen to the secrets of the ladies themselves. Making pictures of you and your friends is part of the entertainment. Share the fun on #redlightsecrets

Buy your tickets online, skip the lanes and receive 20% discount.
Admission: € 10 at the door, €8 online.
.
Openingstijden:
11.00 – 00.00 u. (deur sluit om 23.30 u)
The museum is open daily from 11:00 – 0:00h.

Oudezijds Achterburgwal 60
1012 DP Amsterdam

http://www.redlightsecrets.com/ <
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin