George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland

.
Madurodam is officieel geopend op 2 juli 1952. Het is opgericht enerzijds als oorlogsmonument, anderzijds als charitatieve stichting
De gezamenlijke initiatiefnemers zijn mevrouw B. Boon-van der Starp en de heer en mevrouw Maduro.

. In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen over de prestaties van Nederland komen in het wereldberoemde themapark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten meer dan 50 miljoen mensen het park. Een bezoek aan Madurodam is voor vele generaties Nederlanders onderdeel van het fotoboek van hun jeugd.

. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je samen dat het land niet onder water komt te staan.

In onze restaurants kun je heerlijk genieten van het uitzicht, een kopje koffie of een volledige maaltijd. In onze shops vind je alles om je bezoek aan Madurodam tot een blijvende herinnering te maken.

Aan de achterzijde van het park vind je het Panorama Café met aansluitend een groot terras.

 Madurodam
elke dag open van: 11:00 – 17:00
De kassa sluit 1 uur voor sluiting park

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland

T +31 (0)70 416 24 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.madurodam.nl/nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin