Damrak 243
 Amsterdam
.
.
De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is van dezelfde tijd als bijvoorbeeld het Centraal Station of het Rijksmuseum. Het bijzondere van de Beurs van Berlage is dat nog 80% authentiek is.
.

.
De Beurs van Berlage organisatie is voortdurend bezig ruimten te restaureren en terug te brengen in de originele staat. Het meest recente voorbeeld daarvan zijn Safe Deposit in het souterrain.
Tijdens een rondleiding door Artifex Travel krijgt u een goede indruk van de schoonheid en de historie van de Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage organiseert doorlopend tentoonstellingen op het gebied van architectuur, toegepaste kunst en vormgeving en vervult daarmee de functie die Berlage tijdens de bouw voor ogen stond: een palazzo pubblico.
.

New York Film Academy naar Amsterdam
Het New York Film Academy Café combineert de historische authentieke ambiance van De Beurs met de energie en dynamiek van New York. Op de kaart zullen straks originele New York City gerechten te vinden zijn als hot dogs, bagels & lax sandwiches, burgers and fries en natuurlijk pastrami sandwiches. De New York Film Academy neemt niet alleen haar naam mee naar Amsterdam. In het Café zullen kunst exposities, presentaties van gastsprekers uit de filmwereld en workshops worden georganiseerd.
https://www.nyfa.edu/di t/m zo 11-17 u
.
Beurs van Berlage
Damrak 277
1012 ZJ Amsterdam
.
tel: 0205304141
www.beursvanberlage.nl/
 
NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module