Vrijthof 18
6211 LD Maastricht

.
Na de grootscheepse verbouwing en herinrichting heeft Museum aan het Vrijthof een nieuw museumcafé. In Grand Café Maastricht Soiron kunt u gnieten van de lekkerste koffie en heerlijke taarten. Alle geserveerde producten zijn Made in Maastricht. Volg de opening van het museumcafé via www.vrijthofonline.nl. U komt toch zeker ook taarten in Grand Café Maastricht Soiron?
.
 Na de verbouwing beschikt het museum over viermaal zoveel ruimte, doordat het achterhuis aan de Papenstraat bij het museum wordt getrokken en de ruimte tussen beide rijksmonumenten overkapt is.
.


Sedert 1973 is in Museum Spaans Gouvernement de collectie Wagner - De Wit gehuisvest. Deze particuliere collectie, bijeengebracht door hel echtpaar Wagner - De Wit, bestaat uit een grote verzameling voornamelijk achttiende eeuwse meubels, porselein, aardewerk, zilver, glaswerk en tapijten en daarnaast schilderijen en beelden vanaf de late Middeleeuwen tot het begin van de twintigste eeuw.
Bovendien toont het museum een uitgelezen collectie 17e en 18e eeuwse, Hollandse schilderkunst.
.

Museum-aan-het-Vrijthof


#museumvrijthof


wo t/m zo 13-17 u
groepen bovendien op afspraak
feestdagen gesloten.
Buiten de openingstijden biedt het museum voor bedrijven en instellingen de gelegenheid om hun relaties te ontvangen en te dineren.
.
Museum aan het Vrijthof
Vrijthof 18, NL-6211 LD
Maastricht

tel: 043-3211327
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.museumaanhetvrijthof.nl/
 
NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module