Museumplein 2
6461 MA Kerkrade

.
Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld.
.

.
Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.
.
Permanente expositie: Wat is design?
Eeuwenlang heeft de mens zijn wereld ingericht; objecten en diensten ontwikkeld die hem veilig, gezond en comfortabel houden. Innovatie - gedreven door grote en kleine behoeften en menselijke ambitie - brengt steeds weer nieuwe producten en diensten voort. Juist producten die ontwikkeld zijn vanuit een human need, maken volgens Cube het verschil in de wereld.
.

.
Cube InResidence Programma
Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met teams van studenten en ontwerpers werken aan innovatief (product-)design..
.


.


.
NAAR BOVEN

.

.
OPENINGSTIJDEN
Dagelijks geopend van dinsdag tot en met zondag 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties ook op maandag geopend.
.
CUBE design museum
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade

.
Tel 045 - 567 60 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.cubedesignmuseum.nl/
 
NAAR BOVEN