Czaar Peterstraat 175
Amsterdam

.
In de twintig jaar dat Henkjan Laats (53) in Zuid-Amerika woonde, heeft hij zich verdiept in cacao.
Aan de muren van het compacte winkelpand hangen grote met chocolade beschilderde panelen van alle werelddelen.
Hier wordt ook een verrassend groot(700 smaken!) en divers assortiment chocoladeproducten uit de gehele wereld verkocht, zelfs kaas, worst en bier.
.

.
De chocolade in het Cacaomuseum is onderdeel van het duurzame Bean to Bar-initiatief.
Het Cacaomuseum organiseert workshops, proeverijeen en chocoladediners. Zie http://cacaomuseum.nl/events/
.

.
We are the only cacao and chocolate museum of the Netherlands, established in Amsterdam. The Cacaomuseum offers a permanent exposition on the world of chocolate and cacao, and has a very extensive and diverse assortment of chocolates and cacao products, such as cheese, sausages, vinaigre and beer.
.

The Cacaomuseum organizes expositions on the Cocoa chain at renowned events such as the Chocoa festival and the Festival Cacao aan de Kade. We can be contacted for the organization of exposition on any subject related with chocolate, cocoa and other short direct product chains.
.

.
Openingstijden:
 dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 uur
.
Czaar Peterstraat 175
Amsterdam

.
Tel: 0031-612797707
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://cacaomuseum.nl/contact-us/
 
NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module