Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Postbus 87
5473 ZH Heeswijk-Dinther

.
Museum/ Horeca/trouwen/ evenementen/ feesten/zakelijk
Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant, een top trouwlocatie. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite.
André baron van den Bogaerde van Terbrugge, destijds Gouverneur des Konings in Brabant, geeft het rond 1835 zijn huidige allure.
.

.
 Nu verwelkomen wij jong en oud binnen de kasteelmuren. Je kunt er op allerlei wijzen van genieten. Cultureel, feestelijk, ingetogen en zakelijk. En dat niet alleen. In de Brasserie kun je genieten van onze authentieke Brabantse gastvrijheid en buiten de muren is het goed vertoeven in de schitterende natuur van het Landgoed.
.

.
 geopend voor publiek
dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 11:00-17:00 uur
tenzij anders aangegeven in de agenda.
.
Je kunt het kasteel ook bezoeken met een gids. Zo’n begeleide rondleiding duurt een ca. 1 uur. Per gids kunnen maximaal 15 personen mee.
Op di, wo en do begint de rondleiding om 14:00 uur. Op zondag om 13:00 en 15:00 uur. Bovendien organiseert de Stichting Kasteel Heeswijk op woensdagen om 15:00 uur een speciale kinderrondleiding.

De begane grond van het kasteel, alsmede de kasteelwinkel, Wapenzaal, tuin en Brasserie zijn met een rolstoel toegankelijk. Op het buitenterrein zijn aangelijnde honden welkom. In de kasteelgebouwen kunnen ze helaas niet worden toelaten.
.
Horeca/trouwen/ evenementen/ feesten/zakelijk

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Postbus 87
5473 ZH Heeswijk-Dinther

.
Tel: 0413-292352
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.kasteelheeswijk.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module