Geneuth 100
Maasmechelen
België

.
Een sportieve dag met je team, collega’s of familie?
Ontdek de schoonheid van de Limburgse Grensmaas. Kom tot rust in de prachtige natuur en kom in actie met de vele stroomversnellingen.
De honderden hectaren aan beschermd natuurgebied in combinatie met het geluid van stilte, vogels en stromend water geven je het gevoel alsof je herboren bent. Voor de avonturier is de Grensmaas ook geschikt, de vele stroomversnellingen geven de adrenaline een boost!
.
Elke watersport neemt risico’s met zich mee. Door een goede instructie van ons is het risico beperkt.
Een spannend dagje uit met Kano en Rafting Maastricht. Routes over de Limburgse Maas per kano of raft. Aansluitend een lekker fietstochtje. Lekker ontspannen genieten van de Limburgse natuur. Ideaal als uitstapje met vrienden, familie of als bedrijfsuitje.
Wij hebben een drietal routes voor je uitgestippelt van plm 10 km. Van intense tot ontspannende vaarroutes.
https://kajaktourlimburg.nl/arrangementen/
.

.

.
RESERVEREN
Wil je graag een sportieve en gezellige dag bij ons? Leuk om te horen! Wens je meer informatie over het huren van onze kajaks en raften, de vaarroutes of de Grensmaas, aarzel niet te informeren, wij beantwoorden graag al je vragen! Vul het formulier in op de site en wij nemen contact met je op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.
.


.
De prijs van een afvaart ongeacht welk traject per kajak bedraagt € 14,50 per persoon inclusief zwemvesten, peddels en waterdichte tonnetjes. De prijzen voor de Canadese raften of US Army rafts zijn afhankelijk van het aantal personen.
 Neem contact met ons op voor meer informatie.
.
Kajak en Rafting Tour Limburg
 Geneuth 100
Maasmechelen
België

.
T: 0031 (0)438519582
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://kajaktourlimburg.nl/
 
NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module