Zamenhofstraat 28 A
1022 AD Amsterdam.

.
Museum Amsterdam Noord is gevestigd in het voormalig badhuis van Vogeldorp. Een van de eerste tuindorpen in Amsterdam Noord en is gebouwd in 1919.
Het museum toont in twee vaste tentoonstellingen de geschiedenis van Amsterdam Noord en de geschiedenis van Vogeldorp en het badhuis. Voor beide tentoonstellingen heeft het Historisch Centrum Amsterdam Noord de foto’s geleverd.
.

.
Via wisselende tentoonstellingen worden onderwerpen uit heden, verleden en toekomst van Amsterdam Noord uitgediept. Hier worden geschiedenis en actualiteit gekoppeld. Dat brengt een zeer gevarieerd aanbod met steeds wisselende onderwerpen. Museum Amsterdam Noord wordt geheel gerund door vrijwilligers.
.

Noord Spoort
7 april 2018 tot 1 oktober 2018
Op 22 juli opent de Noord Zuidlijn. Na 52 jaar keert het spoor terug in Noord. In samenwerking met o.a. Het genootschap de Blauw Tram, het NZH museum, Bureau Noord Zuidlijn, GVB metro en tram wordt een tentoonstelling gegeven over verleden, heden en toekomst van het spoor in Noord.
foto: Metrostation Noord
.


 .

.
Wij verzorgen fiets- en wandeltochten om Amsterdam Noord beter te leren kennen samen met de spraakzame en deskundige gidsen van ons museum.
.
Openingstijden
Vanaf donderdag tot en met zondag
van 13.00 tot 17.00 uur
.
LET OP! betaald parkeren á €1,30 per uur.
Vanaf Centraal Station:
Metro of pont richting IJplein

Zamenhofstraat 28 A
1022 AD Amsterdam.

.
Tel: 06 8219 1182
http://www.museumamsterdamnoord.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module