Akulaan 2
6717 XN Ede

.
Wandel een uurtje rond door het museum terwijl je alles hoort en leest over de geschiedenis van de fiets in Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat het eind 1940 verboden was om hand in hand te fietsen? Dat prinses Beatrix de eerste prinses ter wereld was die op de fiets naar school ging? En dat er tegenwoordig fietsen zijn die minder wegen dan een laptop? Er valt nog zoveel meer te ontdekken...
.
.
Je vindt De Fietser in een prachtig monumentaal pand, in de westhal van de voormalige Enka-fabriek in Ede. Vroeger de grootste fabriekshal van Nederland. Waar ooit duizenden medewerkers lange dagen maakten om kunstzijde te produceren, vind je nu onze showrooms en testbaan.
.

.
Ben je op zoek naar een fiets of e-bike, dan kan je een bezoek aan De Fietser in Ede niet overslaan. Met honderden testfietsen van bekende merken als Sparta, Batavus en KOGA, de langste testbaan van Nederland en hele enthousiaste fietsexperts is het de enige plek in Nederland waar je alles leert over de ideale fiets voor jou. Dus zoek je een fiets, kom naar Ede!
.


.


.

.
In Restaurant De Fietser vind je iets heerlijks voor elk eetmoment. Van lunch, borrel tot snack tussendoor. Een appelpunt bij een kopje koffie of thee, een kaas- of saucijzenbroodje of een van de andere broodjes. Altijd al eens willen weten hoe een broodje ‘KOGA’ of ‘Sparta’ smaakt?

De openingstijden van Restaurant De Fietser zijn gelijk aan die van De Fietser: van 10 tot 17 uur.
.
Openingstijden
Maandag : Gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur
.
Let op zet je navigatie op de Badweg, Ede.
Honden zijn binnen niet toegestaan

Fietsbelevingscentrum De Fietser
Akulaan 2
6717 XN Ede

.
Tel: 0318 583 199
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://defietser.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module