Glaslaan 29
9521 GG Nieuw-Buinen
The Netherlands

.
In het Drentse veenkoloniaal dorp Nieuw Buinen is, sinds 1989, het Keramisch Museum Goedewaagen gevestigd. Het Keramiek museum presenteert met trots een uitgebreide collectie aan sieraardewerk, gebruiksgoed, tegels en tegeltableaus.
 De op zaal gepresenteerde collectie beslaat om en nabij 800 stuks die tezamen het verhaal vertellen over de Nederlandse aardewerkproductie vanaf 1880.
.

.
Het Keramisch Museum verricht daarnaast wetenschappelijk onderzoek naar gedecoreerd Nederlandse aardewerken van na 1873. De bevindingen worden met regelmaat gepresenteerd aan bezoekers door middel van interessante exposities.
.

.
Stap binnen in de wereld van keramiek
De gehele week kan u een bezoek brengen aan dit mooie museum waarbij, zowel op maandag als donderdag, de mogelijk bestaat om deel te nemen aan een rondleiding. Daarnaast worden er interessante workshops georganiseerd waarin u, onder begeleiding van een ervaren plateelschilder, geglazuurd aardewerk gaat beschilderen.
.


.


 .
NAAR BOVEN

.

.
openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 16:00 uur
Zaterdag en Zondag 13:00 uur - 17:00 uur
* In verband met de kerstvakantie zijn wij vanaf 23 december 2017 t/m 2 januari 2018 gesloten.
.
Keramisch Museum Goedewaagen is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De volgende voorzieningen zijn aanwezig: rolstoel en invalidentoilet
.
Keramisch Museum Goedewaagen
Glaslaan 29
9521 GG Nieuw-Buinen
The Netherlands

.
Tel.: +31 (0)599 61 60 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.keramischmuseumgoedewaagen.nl
 

NAAR BOVEN