Stadhuisplein 22
2711EC Zoetermeer

.
Museum De Voorde
over jou en mij, hier en nu...
.
Museum De Voorde in Zoetermeer gaat over de verschillen en over de overeenkomsten tussen mensen. Aan de hand van activiteiten rond actuele thema’s en tentoonstellingen maakt het museum inzichtelijk dat we meer op elkaar lijken dan we denken. En dat het ok is om jezelf te zijn.
.

Er wonen allerlei mensen in jouw buurt. De buurvrouw houdt van gangsterrap, de buurman luistert klassiek. Aan het einde van de straat gaan ze ‘s zomers naar het naaktstrand, in het blok verderop naar Marokko. Gek eigenlijk, dat er zoveel verschillen zijn tussen mensen in jouw buurt. Vraag jij je weleens af hoe dat komt? En hoe je daarmee om moet gaan?
.

.
De basis voor onze tentoonstellingen wordt gevormd door onze Collectie Populair Design van de jaren ‘50 tot nu. Die staat voor verschillende en veranderende levensstijlen. Ontdek de verhalen achter de objecten en ga hierover in gesprek met familie, vrienden en collega’s.
.

.
Openingstijden
dinsdag t/m vrijdag 12.00 – 17.00 uur.
zaterdag en zondag 11.00 – 17.00 uur.
.
ook geopend op Tweede Paasdag (maandag), Tweede Pinksterdag (maandag) en Tweede Kerstdag 10.00 – 17.00 uur
op 5 en 24 december en Oudejaarsdag sluit het museum om 15.00 uur
gesloten op Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag
.
Café Museum De Voorde
Met uitzicht op de levendige markt is dit een fijne plek om even bij te komen van je museumbezoek of middagje shoppen. Ook zonder entreekaartje voor het museum toegankelijk.
.
Museum De Voorde
Stadhuisplein 22
2711EC Zoetermeer

.
tel: 079 316 4735
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://museumdevoorde.nl/
 

NAAR BOVEN