Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

.
Pakhuis de Zwijger is een unieke culturele organisatie die is uitgegroeid tot hét onafhankelijke platform van en voor de stad Amsterdam.
Het is sinds 2006 gevestigd in een voormalig koelpakhuis aan de Piet Heinkade in het Oostelijk Havengebied te Amsterdam.
.

.
Pakhuis de Zwijger presenteert ruim 600 gratis toegankelijke programma’s per jaar over de ‘Stad van de Toekomst’. De onderwerpen van onze programma’s variëren van Europese politiek en cultuur tot buurtcommunities en stadslandbouw, van zorg en werk tot design en fotografie. Allemaal met inspirerende en boeiende gastsprekers.
Onder de noemer Nieuw Amsterdam – stad in transitie wordt geprogrammeerd op de urgente en complexe stedelijke opgaven van deze tijd.
.

Zaalverhuur
Op zoek naar een zaal voor uw congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement?
Pakhuis de Zwijger is voor iedere gelegenheid een geschikte locatie. Wij bieden ruimte voor 50 tot 900 bezoekers. Voor meer informatie bel naar 020 - 788 44 40 of vul het aanvraagformulier in op de officiele site.
.


 

.
 

NAAR BOVEN

.
EetCafe Pakhuis de Zwijger
Eet en drink op ieder moment van de dag verse en verantwoorde lokale producten in ons eetcafé.  Geniet bijvoorbeeld van een diner voorafgaand aan een programma in Pakhuis de Zwijger of van een drankje na afloop.
Openingstijden EetCafé
Ma t/m Vr 08:30 - 24:00
Za & Zo Gesloten
Tafel reserveren?
Tel. 020 - 788 44 33
.
.
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

.
Tel. 020 - 624 63 80
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://dezwijger.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module