MUSEUM DOOR DE STAD
Verleden, heden en toekomst van onze vrijheid
.
Eindhoven Museum is in 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen het toenmalige Historisch Openlucht Museum Eindhoven (nu preHistorisch Dorp) en Museum Kempenland Eindhoven.
 De collectie van Eindhoven Museum bestaat uit 23.000 objecten, gespecialiseerd in volkskunde, schilder- en beeldhouwkunst en religieus erfgoed uit Noord-Brabant.
.

.
Samen met Soeps Creative Collective is Museum door de Stad ontstaan, om de collectie aan het publiek te laten zien en hen te inspireren om na te denken over het verleden in relatie tot het heden en de toekomst.
.
S Soeps Creative Collective
Tel: + 31 629299079
https://www.soeps.nl/
. 

SoepsCreativeCollective/
https://www.facebook.com/SoepsCreativeCollective/

.
Vragen / opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen over Museum door de Stad of wil jij jouw verhaal delen over Eindhoven, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
S Soeps Creative Collective
Tel: + 31 629299079
https://www.soeps.nl/
.
.
Heb je vragen over de collectie van Eindhoven Museum of wil je een object in bruikleen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via de officiele site.
https://eindhovenmuseum.nl/
 
 

NAAR BOVEN
contentmap_module