Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

.
Feyenoord Museum is heropend aan de Olympiazijde van De Kuip.
 
Reis door de clubhistorie
In het Feyenoord Museum maak je letterlijk een reis door de historie van de club en haar stadion, vanaf de oprichting van Wilhelmina in 1908 tot aan de meest recente bekerwinst honderd jaar later. Bijzondere memorabilia, foto's en videobeelden vertellen de veelbewogen geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven.
.

. Daarnaast is de geschiedenis van de club door middel van een tijdsbalk gelinkd aan belangrijke historische momenten in de wereldgeschiedenis. Dit maakt het museum uitermate geschikt voor bijvoorbeeld scholen om een leuke wending te geven aan de geschiedenisles.

In het Feyenoord Museum zie je natuurlijk de vele prijzen die Feyenoord won, shirts van sterren uit heden en verleden, de meeuw en het ‘brilletje van Van Daele’, maar ook een groot aantal andere bijzondere artikelen die verwijzen naar hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van Feyenoord en De Kuip.
Bij een rondleiding door De Kuip, is een bezoek aan het Feyenoord Museum inbegrepen. Het museum kan op woensdag- en zaterdagmiddag ook apart bezocht worden. Toegangskaarten voor het museum zijn te koop bij de Feyenoord Fanshop pal naast De Kuip..
.


 
NAAR BOVEN

.
.

BRASSERIE DE KUIP
Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip, waar je terecht kunt voor mooie producten zonder moeilijkdoenerij.

Lunch, borrel of diner; Brasserie De Kuip is divers in zijn culinaire mogelijkheden.
Onze menukaart is op alle fronten gevarieerd, maar zowel voor het eten als het drinken geldt: het is puur, eerlijk en authentiek. Of je nu voor lunch, diner of borrel komt, onze chef-kok zet verrassende gerechten op tafel, die je kunt combineren met welk drankje je maar wilt.
Reserveren in Brasserie De Kuip is heel gemakkelijk. Vul dit formulier in, stuur een e-mail naar info_at_brasseriedekuip.nl of bel naar 010-4929432.
 

FEYENOORD MUSEUM
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

.
tel: 010-4413424
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.feyenoord.nl/
 

NAAR BOVEN