Willemsplein 85
Rotterdam (geldt ook voor de afvaartplaats).

Ervaar één van de grootste havens ter wereld
Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Feestelijke gelegenheden zijn bij Spido van begin tot eind in vakkundige handen. Uw ideeën en wensen krijgen vorm in een event op maat. Daarbij adviseren wij u graag over aspecten als aankleding, entertainment en catering. Vervolgens wordt alles tot in de kleinste details piekfijn voor u geregeld. De duur van het programma en de datum bepaalt u uiteraard zelf. Bij de vormgeving van uw event spelen wij graag in op de seizoenen en/of feestdagen als Kerst, Pasen en Nieuwjaar.
De Vloot
Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen, want zo kunnen wij u de service en het comfort bieden die u verdient. Onze vloot bestaat onder andere uit de volgende schepen:
Abel Tasman
Het futuristisch vlaggenschip van de Spido-vloot doet de naam van de ontdekkingsreiziger alle eer aan. Het is een fraai staaltje moderne techniek.
Marco Polo
Een tocht met de Marco Polo is een ontdekkingsreis in het klein. Zowel op het dek als binnen kunnen uw gasten genieten van een fraai uitzicht.
James Cook
 Zowel de uitstraling als de luxe inrichting van dit schip bieden een bijzondere ambiance. De James Cook beschikt over twee ruime salons, die met elkaar verbonden zijn door een grote vide.
Henry Hudson
Dit praktische schip brengt u comfortabel naar het aanlegsteiger achter De Rotterdam. Henry Hudson is van alle gemakken voorzien.
Ostara
Het kleinste schip van Spido en is genoemd naar de Godin van de Lente, Ostara. Dit nostalgische schip ligt voor u klaar voor een onvergetelijke vaart.
Voor meer informatie belt u: tel. 010 - 275 99 89 of vul het formulier in op
http://www.spido.nl

spidorotterdam


Arrangementen
Feestelijke gelegenheden zijn bij Spido van begin tot eind in vakkundige handen. Uw ideeën en wensen krijgen vorm in een event op maat.  Daarbij adviseren wij u graag over aspecten als aankleding, entertainment en catering. Vervolgens wordt alles tot in de kleinste details piekfijn voor u geregeld. De duur van het programma en de datum bepaalt u uiteraard zelf. Bij de vormgeving van uw event spelen wij graag in op de seizoenen en/of feestdagen als Kerst, Pasen en Nieuwjaar.
 
 
 

Kantoor en kassa
Maandag 09:00 -17:00 uur
Dinsdag 09:00 -17:00 uur
Woensdag 09:00 -17:00 uur
Donderdag 09:00 -17:00 uur
Vrijdag 09:00 -17:00 uur
Zaterdag 10:00 -16:00 uur
Zondag 10:00 -16:00 uur

Willemsplein 85
Rotterdam
Tel: 010-2759988
Van april t/m sept DAGELIJKS
afvaarten van 09.30 u. - 17.00 u.
iedere driekwartier.
(géén midweekrondvaarten in deze periode!)
duur ca. 75 minuten
http://www.spido.nl
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module