Markt 4
4875 CE Etten-Leur

.
HET BEGIN VAN EEN CARRIÈRE
Vincent van Gogh keerde voorjaar 1881 voor een langere periode terug naar het ouderlijk huis in Etten, waar zijn vader predikant was. Hier liet hij zich voor het eerst registreren als kunstschilder. Hier richtte hij zijn eerste ateliertje in. Hier vond hij zijn eerste modellen en liet hij zich inspireren door het landschap, de boeren en ambachtslieden.
.

Hier ging hij fanatiek schetsen, tekenen en aquarelleren. En hier kwam hij voor het eerst in aanraking met de liefde (en met liefdesverdriet). Etten betekende het kantelpunt in het leven van Vincent van Gogh!
.

TICKET-TOURIST OFFICE
& VAN GOGH SHOP
OPENINGSTIJDEN
De Van Gogh Kerk en het Ticket-Tourist Office & Van Gogh Shop aan de Markt 4 in Etten-Leur zijn geopend van woensdag t/m zondag van 13:30 – 16:30. In verband met evenementen en trouwerijen kunnen de openingstijden wijzigen. Bekijk de meest actuele openingstijden of kijk op onze Facebook pagina.
Voor groepen kunnen de openingstijden op aanvraag aangepast worden. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op!
.

Vincent van Gogh Tourist Office
Markt 4
4875 CE Etten-Leur

.
Vincent van Gogh Foundation
Etten-Leur
Postbus 122
4870 AC Etten-Leur
T +31 (0)6 - 22115501
http://vangoghkerk.nl/
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module