Podium 35
4337 WV Middelburg |

.
Mini Mundi
Klein Zeeland Groot Zeeland

Meer dan 600 modelbouwers werken al vanaf 1954 aan Walcheren in miniatuur. Hier beieren de klokken van Arnemuiden, torent het indrukwekkende Middelburgse Stadhuis en ziet u de Vlissingse haven. Heel Walcheren is nagebouwd in schaal 1 op 20. Alle miniaturen zijn te vinden in een schitterend aangelegde tuin.
.

Ontdek Miniatuur Walcheren! Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, is geheel verlicht. Zo kun je het miniatuurpark goed zien. Het miniatuurpark heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.
.
 

Beleef het attractiepark! Met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u samen buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express.
.
 

Geniet van de indoorspeeltuin! In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek. Jong en oud spelen veilig, terwijl u op korte afstand toezicht kunt houden onder het genot van een kop koffie of thee.
.


.
 .
NAAR BOVEN

.

Shop
In de shop van Mini Mundi kunt u terecht voor allerlei Zeeuwse producten en souveniers, van boter babbelaars in een leuk blikje tot een "Zeeuwse knoop" fietsbel.
.

Daarnaast verkopen wij ook  Mini Mundi Merchandise en kunt u allerlei speelgoed, miniatuur voertuigen en pluche vinden in onze shop.
.
Voor informatie over het nieuwe Familiepretpark, boekingen en prijzen kunt u contact opnemen met  0118-471010
.
openingstijden MiniMundi
Van april t/m oktober dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.
De kassa sluit 1 uur voor sluitingstijd.
Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn we dagelijks geopend van 10.00 uur t/m 20.00 uur. De kassa sluit 2 uur voor sluitingstijd.
.
In de maanden november t/m maart zijn we geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag met uitzondering van de schoolvakanties. Dan zijn we dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Voor de actuele openingstijden kunt u op onze website www.minimundi.nl kijken.
 
TOEGANGSPRIJZEN
Zomertarief (april t/m okt) 
Kinderen (3 t/m 12 jaar) € 13.50
Volw €9.00 en 65+ €8.00
Wintertarief* (November t/m maart)
Kinderen (3 t/m 12 jaar) €8.00, Volw €5.50 en 65+ €5.50
 .
* Wintertarief : Miniatuur Walcheren, de Indoorspeeltuin en 0-3 land.
Als het weer het toelaat kunnen enkele buitenattracties afwisselend van elkaar geopend worden. =
 
 Rolstoel toegangkelijk
Honden zijn toegestaan.
.
Mini Mundi  Podium 35
4337 WV Middelburg |

.
tel: 0118-471010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.minimundi.nl
 
NAAR BOVEN