.

Museum Dorestad gaat verhuizen en is gesloten voor publiek

Educatieve projecten worden uitgevoerd op een tijdelijke locatie en zijn uitsluitend via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te reserveren.

Tijdens het hele traject zijn wij gewoon bereikbaar via bovenstaand email-adres. Bovendien blijven wij actief op de website www.museumdorestad.nl en de sociale media. Als wij iets rond de herhuisvesting te melden hebben, zullen wij dat op die pagina's doen. Hou die dus in de gaten.
.

Over anderhalf jaar opent Museum Dorestad in het oude Stadhuis op de Markt, midden in Wijk bij Duurstede, haar poorten met een volledig vernieuwde inrichting.
De voorbereidingen zijn volop aan de gang. De plannen voor de verbouwing van het Stadhuis worden op dit moment uitgewerkt. Ook de plannen voor de museuminrichting zijn al in een vergevorderd stadium.
.
Dorestad, kooplieden, handwerkers, schippers, Vikingen ...
Dorestad was een van de belangrijkste handelscentra van Europa. In Museum Dorestad wordt de geschiedenis van de fameuze handelsplaats Dorestad getoond aan de hand van voorwerpen die in Wijk bij Duurstede zijn gevonden.
Museum Dorestad laat geschiedenis leven!
.
.


 
.
WINKEL (ook tijdelijk gesloten)
In de toekomstige museumwinkel vindt u een keur aan artikelen, informatief, als aandenken of gewoon om cadeau te geven. Van boeken tot sieraden, van spellen tot replica's. Teveel om op te noemen.
Ook voor kinderen is er van alles te vinden. Snuffel eens rond!
De winkel kan bezocht worden zonder entree voor het museum te betalen
.

MOMENTEEL GESLOTEN VOOR PUBLIEK 
www.museumdorestad.nl
.
NAAR BOVEN