Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag

.
Het Humanity House is een nieuw museum in de binnenstad van Den Haag waar kinderen vanaf 8 jaar met hun ouders een indrukwekkende ervaringsreis kunnen maken. Tijdens deze bijzondere en leerzame ervaring kruip je als bezoeker zelf in de huid van een vluchteling.

Het Humanity House is naast museum ook een ontmoetingsplek waar wekelijks live-interviews, debatten, tijdelijke tentoonstellingen, festivals, filmavonden en andere activiteiten en evenementen plaatsvinden. Zie hiervoor onze Agenda.


. Museumbezoek is een ervaringsreis
De meesten van ons kennen rampen en conflicten gelukkig alleen uit de krant of van tv. Situaties die zich ver weg op andere plekken in de wereld afspelen. Het Humanity House brengt ze in haar museum dichterbij. Via een spannende ervaringsreis van ongeveer drie kwartier zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied.

Ook biedt het scholen een educatief programma dat jongeren meeneemt naar het leven in een vluchtelingenkamp. Voor studenten zijn er eveneens speciale programma’s beschikbaar.

Humanity House
Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag 12:00 - 17:00
Maandag Gesloten
.

Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag

T 070 31 000 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.humanityhouse.org
 

NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module