Borgesiusweg 1
9698 XS Wedde

.
Landgoedpark Tenaxx beslaat 30 hectare in Westerwolde te Groningen.
Het Landgoedpark bestaat uit een dinopark, een bomenpark (arboretum) en miniatuurpark "Het Grootse Noorden" vanaf 6 april 2019.
Het doel van het park is tweeledig. Enerzijds is het een dinopark, anderzijds een bomenpark (arboretum). Uiteindelijk gaat het erom te laten zien dat dinosaurussen en bomen in tientallen miljoenen jaren gezamenlijk geëvolueerd zijn.
Dinosaurussen zijn planteneters of vleeseters. De vleeseters zijn afhankelijk van de planteneters en die zijn op hun beurt afhankelijk van planten.
.

.
Het dinopark bied kinderen een hoop vermaak, de kinderen moeten tijdens een zoektocht dinosaurussen zien te vinden terwijl deze zich luid laten horen en kunnen daarnaast ook opgravingen doen, een survival run lopen en met een bootje over de vijver.
Het bomenpark laat op allerlei manieren zien hoe de bomen en planten hun intelligentie ontwikkeld hebben, ook in de strijd met de dinosauriërs.
.

.
Het miniatuurpark Het Grootse Noorden bevat bijna 80 miniaturen (schaal 1:25) van karakteristieke, historische huizen, torens, molens, kerken en andere bouwwerken uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
.


 .

.
Openingstijden
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur
Vakanties elke dag van 11.00 tot 18.00 uur
Van november tot april gesloten
.
Landgoedpark Tenaxx
 Borgesiusweg 1
9698 XS Wedde

.
 t. +31 (0)6 - 151 608 70
e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://landgoedtenaxx.nl/
dinosaurus.nl/fun-met-dinos/dino-activiteiten/
 
NAAR BOVEN
contentmap_plugin
contentmap_module