Bosdreef 75
3062 CA ROTTERDAM

.
Sinds oktober 1998 is de SSN de trotse eigenaar van een prachtig onderkomen in Rotterdam, aan de rand van het NS emplacement Rotterdam Noord Goederen. De in klassieke stijl gebouwde locomotievenloods biedt ons een uitstekend geoutilleerd onderkomen. Op de 5 in de loods aanwezige sporen vinden niet alleen onze locomotieven onderdak, maar hebben wij tevens de beschikking over een 2-tal inspektieputten.
.

Verder heeft de loods een apart onderkomen voor onze medewerkers alsmede voldoende faciliteiten voor het ontvangen van bezoekers.
Op de 1e verdieping bevindt zich een kleine, nog in ontwikkeling zijnde, expositieruimte. Hier kunt u in alle rust genieten van een kopje koffie of thee, onderwijl kijkend naar de activiteiten in de werkplaats.
Bij de SSN winkel bij de ingang bieden wij een ruim assortiment SSN artikelen aan.
.


 
NAAR BOVEN

.
.

Huider Express
15 jaar jubileum Huider modeltreinen met echte stoomtreinritten.
Op 19 september 2015 vierde Huider modeltreinen te Heerhugowaard, een van de grootste modeltreinenwinkels in Nederland, haar 15 jarig bestaan met unieke stoomtreinritten. Er zijn tal van gratis attracties op het plein voor de Huider modeltreinenwinkel in Heerhugowaard, dat direct naast het NS station is gelegen.

Sfeervolle Limburgse kerstmarkten per stoomtrein ov
Rotterdam Centraal - Gouda - Utrecht Centraal - Maastricht - Valkenburg
Liefhebbers van sfeervolle kerstmarkten maar ook van oude stoomtreinen kunnen hun hart ophalen. Stoom Stichting Nederland laat een echte historische stoomsneltrein op het reguliere spoor rijden.
Vanuit Rotterdam Centraal en de opstapplaatsen Gouda en Utrecht Centraal wordt naar de kerstmarkten van Maastricht en Valkenburg gereden. U hebt maar liefst keuze uit twee bijzonder sfeervolle en historische plaatsen met kerstmarkten, Maastricht en Valkenburg. Maar ook een reisje met de stoomtrein van de ZLSM is mogelijk.

geopend op za van 10:00-17:00 en
op woensdagen van 10:00-15:00.
Toegang: volwassenen € 2.=,
kinderen € 1.=

 ingang  Bosdreef 75
3062 CA ROTTERDAM

.
(voetgangers en (brom)fietsers)
naast het NS emplacement, aan
noordkant van het recreatiegebied
"Kralingse bos".
http://www.stoomstichting.nl/
 
NAAR BOVEN