Willemsoord 60 G
 1781 AS  Den Helder

.
Woeste zeeën, gestrande schepen en uitrukkende reddingboten. Beleef het mee in het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.
.
 Het Nationaal Reddingmuseum vertelt het hele verhaal van het Nederlandse reddingwezen op zee, van toen tot nu.
.

.
Een bezoek aan het Reddingmuseum is een complete beleving voor jong en oud! Een interessant, leerzaam en vooral interactief uitje voor het hele gezin.
Stap aan boord van de VR Experience en maak een echte redding mee, beleef de wilde zee op de vaarsimulator, verstuur een bericht in morse en bekijk de indrukwekkende collectie. Volg de gratis audiotour in het Reddingmuseum en kom nog meer te weten over het reddingwezen in Nederland.
.

Ook buiten het museum is veel te beleven. Combineer je bezoek met één van de dagelijkse rondvaarten van april tot oktober door de mooie binnenhaven van Den Helder of volg de audiotour buiten die je meeneemt in het verhaal over Willemsoord. Geniet van de uitgebreide collectie binnen en de nog varende vloot buiten.
.

.
Tijdens de dagelijkse rondvaarten van april tot november mogen kinderen zelf de boot even besturen. Achteraf krijgen zij hun schippersdiploma mee! In de schoolvakanties hebben wij extra activiteiten in het museum. Op www.reddingmuseum.nl/activiteiten zie je wanneer welke activiteiten precies plaatsvinden.

Houd onze socials in de gaten voor al het nieuws en leuke weetjes omtrent het Reddingmuseum.
.


.
.
 

 
NAAR BOVEN

.

Openingstijden:
Di t/m zondag 10.00 – 17.00 uur
Tijdens landelijke schoolvakanties zijn wij ook op maandag geopend.
Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.

Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers
Willemsoord 60 G
 1781 AS  Den Helder

.
tel. 0223-618320
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.reddingmuseum.nl
 

NAAR BOVEN