Lauder Hokweg 11
9551 XV Sellingen

.
Op boerderij Bleyendael worden uw gasten ontvangen door de Familie Kuijer in boerenklederdracht en op een amusante wijze meegenomen in de boerderij van vroeger tot nu.
.
Peter Kuijer spreekt uw groep humoristisch toe vanaf een heuse preekstoel in de ontvangstruimte en geeft uitleg over prachtige oude werktuigen in de expositieschuur en heeft een scala aan leuke groepsarrangementen.
.
. Het moderne levende boerenbedrijf draait hier ook volop waardoor dit bezoek een dynamische beleving is met respect voor het verleden. Op het melkveebedrijf zorgen zo'n 120 stuks vee ervoor dat de boer en boerin lekker bezig blijven! Koeien melken, alle dieren voeren, de kalfjes drinken geven; het hoort allemaal tot de dagelijkse bezigheden.
.

. De Boerenbar is een bar geschikt voor een gezellige borrel, maar ook om een lekker hapje te eten. In de “Boerenbar” is het mogelijk een “Boerenbarbecue” en een “Schweinehackebuffet” te houden. Onze ‘Boerenbar”’ beschikt over een karaoke- installatie waarmee u uw zangtalenten kunt laten horen!
Er is ook een leuke plattelandswinkel met streekproducten en "koe"dootjes.
.

.

Koe-knuffelen
Landgoed Bleyendael is een gecertificeerd "koe-knuffelbedrijf"
'.

. De koeknuffelsessies vinden plaats bij de jonge Blaarkopjes op het Landgoed. U leert met deze "jonge meiden" communiceren op een geheel onverwachte manier. Een volledige uitleg over het reilen en zeilen op de boerderij hoort hier uiteraard ook bij.
(zie ook www.koeknuffelen.nl)
.

Openingstijden:
Do t/m Zo: 10:00 - 16:30
.
Kloosterboerderij Bleyendael
Lauder Hokweg 11
9551 XV Sellingen

.
tel: 06 - 520375702 >
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://kloosterboerderij.nl/
 
NAAR BOVEN