Brink 31
9301 JK  Roden

.
Je kunt bij Speelgoedmuseum Roden echt van alles (her)ontdekken in het mooie museum, want de collectie is een verzameling speelgoed vanaf ca. 1800 t/m het heden.
Van een hele oude goocheldoos uit ca. 1880 en een zeldzame Heubach pop van Juliana uit 1912, tot het nieuwere Playmobil® en Fisher-Price® speelgoed en rijdende miniatuur treinen. Ook vind je er speelgoed van de bekende Nederlandse fabrikanten zoals Mobaco, OKWA, Nooitgedagt en ADO.
.

.
Ons meest bijzondere collectiestuk is onze houten draaimolen, buiten op het speelplein. Deze carrousel komt uit ca. 1930 is in 1995 aangeschaft door ons museum. Hij wordt liefdevol onderhouden door onze vrijwilligers. Ieder uur kun je een gratis ritje maken op deze antieke carroussel, ongeacht of je nu jong of oud bent.
.
.
We hebben een prachtige museumwinkel met een mooie combinatie van nostalgisch en modern speelgoed. We verkopen natuurlijk Ot en Sien souvenirs.
Ook hebben we een kleine collectie met Speelgoedmuseum Roden artikelen.
In het museumcafé kan iedereen even uitrusten met een budget vriendelijk hapje en een drankje. We serveren onder meer tosti’s, poffertjes, warme wafels en pannenkoeken.
.

 .
NAAR BOVEN

volg ons op
INSTAGRAM
.

. Openingstijden
Dinsdag t/m zondag
11:00 – 17:00 uur
Tijdens de vakanties is het museum ook op maandag geopend. Voor afwijkende openingstijden (bv.  feestdagen) raadpleegt u onze website
.
.

Speelgoedmuseum Roden

Brink 31
9301 JK  Roden

.
tel:0505018851
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://speelgoedmuseumroden.nl
 

NAAR BOVEN