Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

.
Plusminus honderd jaar geleden op 30 maart 1913 opent Faisanterie Buitenlust, de voorloper van het huidige moderne dierenpark Burgers' Zoo, voor het eerst zijn deuren voor het publiek. Sinds de oprichting door Johan Burgers, de eerste eigenaar en naamgever van het Arnhemse dierenpark, is het park altijd een echt familiebedrijf gebleven.
.

Burgers’ Zoo houdt zijn dieren niet alleen om bezoekers een leuk dagje uit te geven. Wij willen ook dat gasten er iets van leren. De dieren vertegenwoordigen hierbij niet alleen hun wilde soortgenoten maar vormen ook de verbinding naar hun oorspronkelijke leefgebieden (biotopen) en de planten en dieren die daar in voorkomen.
.


 .
NAAR BOVEN

.

Burgers' Zoo kent een totale oppervlakte van 45 hectare!
U kunt in Burgers’ Zoo een avontuurlijke tocht maken door de Bush en bijna zoals een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen. Maar tijdens het maken van deze tochten kunt u zich door een gids voor de schermen ook bij laten praten over al het pracht en praal dat de natuur te bieden heeft.
.


HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN
Huisdieren kunnen ziekten onder de dieren van Burgers' Zoo verspreiden, maar onze dieren kunnen ook ziekten op uw huisdieren overbrengen. Om deze reden zijn huisdieren niet toegestaan in Burgers' Zoo.
We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt

Alle dagen van het jaar geopend!
Wintertijd:
oktober  t/m 26 maart 2016
dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zomertijd:
27 maart 2016 t/m 29 oktober 2016
dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur
.

BURGER'S ZOO
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland

.
T(026) 442 45 34
EDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.burgerszoo.nl/
 

NAAR BOVEN