Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo

.

Het Kröller-Müller Museum is wereldberoemd vanwege haar omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh: er hangt een schitterend overzicht van zijn oeuvre. Verder zijn in het museum indrukwekkende werken te bewonderen van George Seurat, Pablo Picasso, Fernand Leger, Piet Mondriaan en vele andere grote namen.
.


Het Kröller-Müller Museum organiseert jaarlijks verschillende tijdelijke tentoonstellingen.
.Het betreft overzichtstentoonstellingen van belangrijke kunstenaars uit de vaste collectie, maar ook aspecten uit de hedendaagse kunst worden belicht.

.

Het Nationale Park de Hoge Veluwe
Het museum ligt midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe (www.hogeveluwe.nl). Het natuurpark beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen én het leefgebied van herten, moeflons en wilde zwijnen.
.

Combineer uw bezoek aan het Kröller-Müller Museum met een picknick, wandeling naar het bezoekerscentrum of een fietstocht op de gratis witte fietsen en geniet van de ruimte en stilte op de Hoge Veluwe!
.
Het scheppen van een blijvend monument
Van landgoed tot nationaal park De Hoge Veluwe
.
 Aan het begin van de twintigste eeuw kochten Anton en Helene Kröller-Müller grote stukken land op de Veluwe. Ze richtten dit oorspronkelijk nogal ruige gebied in naar eigen inzicht en creëerden zo hun landgoed met een parkachtig aanzien.
.


.


.

.
 .
NAAR BOVEN

.

.
Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag en feestdagen* van 10.00 tot 17.00 uur.
Gesloten op Maandagen en 1 januari.
.
Het Kröller-Müller Museum Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo

.
tel. 0318 59 12 41
e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.krollermuller.nl
 
NAAR BOVEN