Boschstraat 22
4811 GH Breda

MOTI PERMANENT GESLOTEN
.
MOTI sluit per 1 januari 2017 zijn deuren. In het gebouw van MOTI aan de Boschstraat opent in het voorjaar van 2017 Stedelijk Museum Breda. In de tussentijd wordt het gebouw aangepast om het duurzamer en toegankelijker te maken.
Lees ook Museum Breda
.

MOTI, Museum of the Image in Breda is hét museum voor beeldcultuur. We leven vandaag de dag in een wereld waarin we worden overspoeld met allerlei beelden. MOTI stelt zich daarom continu de vraag: wat doe jij met beeld en wat doet beeld met jou?

Het nieuwe museum
Vanaf 1 januari 2017 zal MOTI samengaan met Breda’s Museum. Het gaat zich richten op zowel erfgoed (van de stad Breda) als het fenomeen beeldcultuur.
Door erfgoed en beeldcultuur bij elkaar te brengen, ontstaat een unieke verbinding tussen de kernfuncties van het nieuwe museum: schatkamer, leeromgeving, ruimte om te ervaren, ontmoetingsplaats, platform en trekpleister.
Daarnaast gaan we tijdelijke projecten tentoonstellen op diverse erfgoedlocaties in de stad Breda.

RAVANELLO FOOD heeft in samenwerking met MOTI Museum het MOTI CAFÉ geopend. Dit café is er voor de museum bezoeker om voor, tijdens of na het museumbezoek te genieten van een kop koffie, lunch of verfrissing.

MOTI dankt zijn partners die de tentoonstellingen en collectie-aankopen mogelijk maken: Gemeente Breda, BankGiroLoterij, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Mondriaan Fonds, VSB Fonds, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, BKKC.

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur (de museumshop is vanaf 11.00 uur open). Op maandag is het museum gesloten.

Bezoekadres
Museum Of The Image
Boschstraat 22
4811 GH Breda

 tel 076 529 99 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.motimuseum.nl


NAAR BOVEN