Bezoekadres:
Albert Plesmanweg 23
4462 GC Goes

.
Een eigen trein, exclusief voor uw groep!
Op stap met uw groep? Huur dan eens uw eigen trein!
Voor dagt(r)ips zijn geen all-in kaartjes beschikbaar. Voor de treinrit koopt u een gewoon treinkaartje Goes-Hoedekenskerke (-Baarland). Indien u het Trekkermuseum of de Tropical Zoo wilt bezoeken, of met de minitrein wilt rijden, koopt u daarvoor ter plaatse een apart toegangskaartje.

http://www.trekkermuseum-otmmz.nl/

De Stoomtrein Goes-Borsele beschikt over een uitgebreide museale collectie. Van groot tot klein: Van treinen en gebouwen tot gereedschappen en treinkaartjes.
.


Een rit met de stoomtrein van Goes via Kwadendamme naar het pittoreske dorpje Hoedekenskerke brengt u terug naar het verleden: de spoorwegen van de jaren `30. De spoorlijn van de Stoomtrein Goes-Borsele doorkruist het mooie Zeeuwse landschap. Gezeten op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en de 2e klasse geniet u van een ontspannen treinreis in een nostalgische sfeer.
.

Maar de Stoomtrein Goes-Borsele biedt u meer dan alleen een treinrit! In Goes ontstaat een openluchtmuseum met als thema het Nederlands Spoorwegbedrijf van de jaren `30. Dit museumterrein is toegankelijk op alle dagen waarop de trein rijdt. Bij de stations van Kwadendamme en Hoedekenskerke vindt u tal van attracties, van vlindertuin tot klompenmaker en van minitrein tot historisch marskramerswinkeltje.
.
.

.


.Dienstregeling stoomtrein
Zie onze Dienstregeling


Nieuw: De Boemelbon!
 Een origineel cadeautje: De Boemelbon! Geef een treinreis cadeau met deze nieuwe cadeaubon van de Stoomtrein Goes-Borsele. Verkrijgbaar in onze webshop.


Stoomtrein Goes-Borselle
Albert Plesmanweg 23
4462 GC Goes

.
Tel: 0113 270705
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.destoomtrein.nl
.

http://www.borsele.nl
 
NAAR BOVEN