Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

.
In CODA Museum in het hart van Gelderland en de Veluwe beleef en ontdek je prachtige kunstwerken uit binnen- en buitenland!
CODA wil voor een groot en breed publiek een cultuurhuis zijn waar in een bibliotheek, archief en museum ervaren en beleven centraal staan.
.

.
Rondom actuele tentoonstellingen in CODA Museum worden superleuke kindertentoonstellingen georganiseerd in CODA Junior en het kinderatelier. Naast kijken naar al het moois mogen kinderen zelf meedenken en werken aan de tentoonstellingen.
.

.

.
 .

NAAR BOVEN

.

In CODA Winkel vindt u een breed assortiment aan kunstzinnige cadeaus. Van sieraden, tot boeken tot de meest uiteenlopende designproducten. Het aanbod sluit altijd aan bij actuele tentoonstellingen. Op zoek naar een origineel cadeau? Struin dan door de winkelcollectie!
.


.
In CODA Café kunt u natuurlijk een tussenstop maken tijdens uw museum- of bibliotheekbezoek. Maar CODA Café is ook een heerlijke plek om even tot rust te komen na een dagje winkelen of gewoon in uw lunchpauze.

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag & Zondag
10.00 - 17.00 uur
Maandag gesloten
.
Toegankelijkheid
Bent u slecht ter been? U kunt eenvoudig en kosteloos een rolstoel reserveren voor uw museumbezoek door te bellen naar 055 526 85 65.
.
CODA BIBLIOTHEEK
CODA MUSEUM
CODA ARCHIEF & KENNISCENTRUM
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

.
tel.: (055) 5268400
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.coda-apeldoorn.nl/
 
NAAR BOVEN