Museumplein 2
6461 MA Kerkrade

.
COLUMBUS
EUROPA’S EERSTE NATIONAL GEOGRAPHIC THEATER
Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die je moet erváren! Columbus earth center neemt je mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden.
In het Columbus Earth Theater kan men in of naar de aarde kijken om zo de ontwikkelingen en historische verhalen te ontdekken.
.

.
De aarde is een eindeloze en fascinerende aaneen- schakeling van ongerepte natuur en menselijke interventies. In Columbus zie je hoe mooi en hoe kwetsbaar de aarde is en hoe wij met de aarde samenleven, hoe we haar benutten, welke gevolgen ons handelen heeft voor de aarde, en hoe we pogen haar te beschermen.
.

.
National Geographic inspireert mensen al honderden jaren zich te bekommeren om onze aarde. De (3D-)films van National Geographic tonen de wereld en de wezens die haar bevolken in al hun veelzijdigheid; van de kleinste microben tot de meest high tech robots. Reis mee naar alle uithoeken van de aarde in het National Geographic Theater!
.


.

 Bekijk de filmtijden in de agenda en combineer je bezoek met Cube design museum of Continium discovery center voor een compleet dagje uit!

DAGKASSA
FILMS IN COLUMBUS EARTH THEATER:
 EARTH, our planet, our home: € 10,-
ZWART, een ondergrondse reis door de mijnen: € 10,-
.
In Columbus Earth Theater draaien dinsdag tot en met zondag films en speciale producties. In schoolvakanties (regio zuid) en op feestdagen draaien ook op maandagen films.

Openingstijden
De kassa van Columbus is geopend van dinsdag t/m zondag, van 10:00 tot 17:00 uur. En in de vakanties (regio Zuid) ook op maandag.
.
Columbus is gesloten op:
Carnavalszondag, -maandag en -dinsdag, (11, 12, 13 februari 2018),
Koningsdag 27 april 2018.
Eerste Kerstdag.
Nieuwjaarsdag.
Op 24 december, Kerstavond, en 31 december, oudejaarsdag, zijn wij om 16:00 gesloten.
.
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade

.
Tel 045 - 567 60 20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.columbusearththeater.nl
 

NAAR BOVEN