Duinvlietweg 6
4356 ND Oostkapelle

.
Museum Terra Maris
Terra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg.
.

.
Kasteel Westhove is een middeleeuws kasteel dat tegenwoordig gebruikt wordt als hostel. Hier kunt u goedkoop in een kasteel slapen. In het natuurgebied rond het kasteel kunt u fietsen en wandelen en u bent dichtbij zee.

Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat  je de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien.

Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta, de vele inpolderingen en de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. En… laat u verrassen door het landschap van nu.
Terra Maris organiseert regelmatig wisseltentoonstellingen en organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten voor jong en oud.
.


.


.


 .

NAAR BOVEN

.
.

Ons museumcafé bevindt zich samen met de museumwinkel in de glazen aanbouw op het voorplein van de historische orangerie van kasteel Westhove.Hier kun je na of tijdens het bezoek aan Terra Maris binnen of bij zonnig weer buiten genieten van een geurige kop (h)eerlijke koffie met huisgemaakte taart, diverse soorten thee, frisdranken, natuur zuivere vruchtensappen, bier, wijn en lunchgerechten.


Openingstijden
museum en museumcafé
1 november 2017 t/m 25 maart 
Woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur
26 maart 2018  t/m 31 oktober 2018
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

Duinvlietweg 6
4356 ND Oostkapelle

.
tel 0118-582620
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://nl.terramaris.nl/
 

NAAR BOVEN