Museumplein Amsterdam
Honthorststraat 20
1071 DE Amsterdam

.

Het Modern Contemporary (Moco) Museum Amsterdam heeft originele kunst die net even anders is, maar wel geschikt voor een breed publiek.
Mocomuseum is een uniek museum omdat het als eerste museum in de wereld een tentoonstelling van Banksy laat zien.
.
Het werk van deze Iconische graffiti-artiest komt uit diverse privé collecties. Alle bekende doeken zijn vertegenwoordigd, The girl with balloon, the flower thrower, noem ze maar op.Maar ook onbekende stukken zijn te zien, waardoor een breed beeld van de nummer een artiest van de wereld duidelijk wordt.

In het museum voor Modern en contemporary art in Amsterdam is behalve streetart ook een expositie te zien van legende Andy Warhol. De koning van popart. De expositie “Royals’, laat naast zijn liefde voor beroemde mensen zijn liefde voor het gewone, zoals zijn favourite tomaten soep van Campbell zien. Middels quotes en een videoroom, leer je in een aangenaam moment meer over deze top kunstenaars.


.

.
.
NAAR BOVEN

.

Moco Museum Amsterdam permanently added ‘Heart Boy’ - an important street piece by Street Art legend Banksy - to their collection. The piece, weighing over 2000 kg was installed in the garden in front of the museum and is open to the public free of charge. Never before a street piece of the activist artist was placed in Amsterdam.

OPENING HOURS
Open daily from 10-18?h.
 Adult12,50
Museumkaart 11,25

Moco Museum
Museumplein Amsterdam
Honthorststraat 20
1071 DE Amsterdam


.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 T +31203701997
www.mocomuseum.com/
.

NAAR BOVEN