Ton Schultenplein 1
7631BR Ootmarsum

.
Museum Ton Schulten vormt een uniek en indrukwekkend decor voor het al even unieke en indrukwekkende werk van deze Twentse kunstenaar. In deze kathedraal van kleur en licht bevindt zich naast de expositieruimtes waar het werk van Ton Schulten permanent tentoongesteld wordt tevens een aparte themazaal. Hier zullen wisselende tentoonstellingen van nationale- en internationale gastexposanten te zien zijn.
.

Museum Ton Schulten is een bruisend cultureel centrum dat beschikt over een restaurant waar u tot laat in de avond culinair kunt genieten. Tevens maken een theater-filmzaal én een grote museumwinkel deel uit van dit bijzondere complex.
.

.

Een bezoek aan Museum Ton Schulten, Ootmarsum City of Art, is een bijna intieme kennismaking met de schilder. Zijn wereld, zijn denken, zijn visie en zoektocht zijn in schilderijen terug te vinden, maar ook weergegeven in de prachtige documentaires, die hier te zien zijn. De schilder van het Consensisme, met zijn levendige verbeelding, zijn levenslust, talent en harmonische werken, komt volledig tot zijn recht in deze omgeving.
.


.
.
.
NAAR BOVEN

Kunst- en Luncharrangement in samenwerking met restaurant de Pastorie.
Het museum heeft een leuk arrangement voor u samengesteld: Entree Museum Ton Schulten en een heerlijk broodje gezond met een kopje koffie of thee in restaurant de Pastorie voor €10,00 per persoon.
.
Openingstijden
1 mei - 31 okt 1 nov - 30 apr
maandag 13:00 - 17:00
dinsdag t/m zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
.
Museum Ton Schulten
Ton Schultenplein 1
7631BR Ootmarsum

.
tel: 0541-291763
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.tonschulten.nl/
 
NAAR BOVEN