Hooghoudtstraat 1
9723TG Groningen

.
Proef de echte Groningse graanjenever van Hooghoudt en kom langs in onze distilleerderij voor een rondleiding, workshop, een gezellig uitje of bijzonder vrijgezellenfeest.
.
Tijdens de Hooghoudt Tour nemen wij je mee op ontdekkingstocht en laten wij zien wat Hooghoudt zo bijzonder maakt. Breid de tour uit met een proeverij, we kunnen je alles wel vertellen, maat het is leuker (en lekkerder!) om onze verschillende jenevers écht te ontdekken.
.

.

HOOGHOUDT 'OPEN HUIS'
 Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Onze Hooghoudt shop is gelegen naast de distilleerderij. Je ontdekt er tal van artikelen: geschenkverpakkingen, handige gadgets zoals openers en drinktuitjes, maar natuurlijk ook al onze jenevers, fruitjenevers, bitters, likeuren en siropen. Dan kun je thuis ook van de heerlijkste Hooghoudt-producten genieten!
.


.

.
Openingstijden
Wilt u een rondleiding boeken, dan kan dat hier. Voor vragen over de verschillende rondleidingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rondleidingen plannen wij op afspraak in vanaf 10 personen.
.
Wilt u graag alleen of in een klein gezelschap Hooghoudt ontdekken? Dan nodigen wij u graag uit voor onze Open Huis elke laatste zondag van de maand om 14:00 uur.
.
Onze shop bezoeken? Reserveer nu een rondleiding of meld je aan voor onze open dag.
Onze shop zal dan geopend zijn voor bezoekers.
.
Hooghoudt Distilleerderij
Hooghoudtstraat 1
9723TG Groningen

.
tel 050 542 0000
https://www.hooghoudt.nl
 

NAAR BOVEN