Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

.  
In afwachting van de opening van de hoofd lokatie in 2026 bent u welkom in het nieuwe depot wat tevens het enige publiek toegankelijke is in de wereld.
Deze bevindt zich naast het hoofdgebouw


Depot Boijmans Van Beuningen Beeld: Nathan Reinds

Het gebouw en de inrichting van de buitenruimte maken het tot een nieuw Rotterdams icoon.
Vanaf de omloop, de trappen en de lift kun je de kunstwerken van allerlei standpunten bekijken. Onder begeleiding van een gids kan je ook een depotruimte bezoeken.

Op het dak van het depot op de 6e verdieping heb je niet alleen uitzicht op het panorama over de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase.
Het dak is vanaf 18.00 tot 22.00 uur gratis te bezoeken als het restaurant open is.

Het programma loopt door en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren, in Rotterdamse schoolklassen en ook in Depot Boijmans Van Beuningen.
.

Acht buurlocaties in de stad gaan een unieke samenwerking aan onder de noemer Boijmans bij de Buren. In elf verrassende tentoonstellingen blijven zo uiteenlopende collectiestukken te bezoeken. Boijmans opereert daarnaast in het buitenland, met reizende tentoonstellingen.produktie: Thuismuseum.nl
.
.
 .
NAAR BOVEN

.
Van der Tol Hoveniers
.


Openingstijden

vanaf 2021 onder voorbehoud
dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
gesloten op maandag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag en 30 april.
.

De museumwinkel is te bezoeken op dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur (ook zonder entreebewijs voor het museum).
 Museum Boijmans Van Beuningen
 Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

.
bel: 0104419400
www.boijmans.nl
 .
NAAR BOVEN

.