www.devriendenvanderadio.eu

De Vrienden Van De Radio is een virtueel museum, wat betekent dat het alleen via internet toegankelijk  is, en niet in fysieke zin . Het Webmuseum biedt een schat aan informatie betreffende verschillende Zeezenders (Piraten) die in de 70ties operatief waren op de Noordzee.
.
De Vrienden besloten op 31 Augustus 2023 om gezamenlijk uit te gaan dragen wat hun passie is. Zij doen dit onder de vlag De Vrienden Van De Radio – dat dekt precies de lading. Vrienden met veel interesse in en liefde voor radio. Het motto daarbij is “We doen het samen”.


groups/devriendenvanderadio/

Radio is onze passie en unaniem zijn wij van mening dat Radio een prominente plek heeft in zowel de geschiedenis als het heden. De oude Zeezenders hebben hierbij een speciaal plekje in ons hart omdat wij in onze jeugd hiermee zijn opgegroeid.
Met ons gedreven team ‘ervaringsdeskundigen’ houden wij deze Radio-herinneringen levend via onze website en op Facebook

De Vrienden Van De Radio vullen elke zaterdagmiddag en zondagavond 4 uur zendtijd op Radio Monique International op de middengolf op 918 kHz en via het internet.
De zeezender is in December 1984 begonnen met uitzenden vanuit de Internationale wateren vanaf het zendschip de Ross Revenge.
Ga hier naar Radio Monique Internet
.

.
. Sluit je aan bij onze Facebook groep De Vrienden Van De Radio en doe mee! En is er iets dat je mist? Ben jij bijvoorbeeld iemand die van een specifiek radio-gerelateerd onderwerp veel weet en dat wil delen met anderen? Neem gerust contact op.

Bezoek ook de pagina's in onze gids van
Beatles-, Elvis- en Zeezendermuseum Alkmaar
Museum RockArt en RockArt Shop Hoek van Holland
.
De Vrienden Van De Radio
facebook/devriendenvanderadio
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.devriendenvanderadio.eu
.
Luister direct naar De Vrienden
Radiogids De Vrienden

'

NAAR BOVEN