Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven

.
Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV door een bezoek aan het PSV Museum!
.

. Bezoek de kleedkamer!
Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV.
.

. Reis door de clubhistorie!
Maak kennis met de oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.
.


Sorry jongens, wie heeft een goed Nederlands filmpje ??
.


 .
NAAR BOVEN

.
.


.Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur Zon- en feestdagen: gesloten Op wedstrijddagen (m.u.v. zondag) is het PSV Museum tot vier uur voor de wedstrijd geopend. Wij adviseren bezoekers uiterlijk een uur voor sluitingstijd het museum te betreden.
.
PSV Stadiontour
Een bezoek aan het PSV Museum is uit te breiden met deelname aan de PSV Stadiontour.
 Sluit je bezoek smaakvol af met een bezoek aan Caffee 1913, of een van de restaurants gevestigd in het Philips Stadion; Restaurant Avant-Garde, eetcafé De Verlenging en Aziatisch restaurant De Blauwe Lotus.
.

Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven

.
T 040 250 55 05
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.psv.nl/experience
 
NAAR BOVEN