van Dedemstraat 8
1620 AC HOORN

.
De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik biedt het gehele jaar mogelijkheden om per stoomtram en boot de Spannendste Tijdreis te maken tussen de historische Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.
.
Stap je op in Hoorn, of in Enkhuizen? Kies je voor een stoomtramretourtje Hoorn-Medemblik, of vaar je ook mee over het IJsselmeer? En welke uitstapjes maak je om je reis nog leuker te maken? Laat je inspireren door onze reistips!
.

Plan uw reis met de nieuwe app van het museum via onze
reisplanner
.
En er zijn meer extra's!
Arrangementen bij de Museumstoomtram !!!
In en rond Medemblik zijn verschillende musea te bezoeken per stoomtram
•Bakkersmuseum 
Nederlands Stoommachinemuseum 
•Kasteel Radboud 
Informeer op de officiele sites!
.

.

 .
NAAR BOVEN

.


.

. Heerlijke Reis door de Tijd
Reizen en culinair genieten als in de Roaring Twenties. Ooit was reizen een belevenis. Het duurde soms wat langer, maar dat maakte niet uit. De wereld ontdekken was een feest en de reis was bovendien comfortabel. Reizen zoals dat gebeurde in de Roaring Twenties. Dat komt toch nooit meer terug?
.

.  De historische veerboot ‘Friesland’ begint om 10.45 uur en om 14.50 uur in Enkhuizen aan de dagtocht. Het schip vaart over het IJsselmeer naar Medemblik en terug. Stoomtrams vertrekken om 10.45 en 13.35 uur uit Hoorn naar Medemblik en terug. In Medemblik geven boot en stoomtram aansluiting op elkaar en vertrekt de autobus naar de extra attracties. Op dinsdag, woensdag en donderdag vertrekt bovendien om 9.50 uur een stoomtram uit Hoorn.
.
Plan uw reis met de nieuwe app van het museum via onze
reisplanner
Voor een individuele Tijdreis met stoomtram en boot hoef je niet te reserveren. Wel raden we je aan om online je ticket te kopen, zodat je verzekerd bent van een plek.
.
Wilt u met meer dan 11 personen met ons op reis, bel ons via nummer 0229-255255 en wij doen u een mooi voorstel.
.
Museum Stoomtram
Hoorn Medemblik
van Dedemstraat 8
1624 NN Hoorn

.
tel: 0229-255 255
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.stoomtram.nl/
 
NAAR BOVEN