Buurkerkhof 10
3511 KC Utrecht

.
Je beleeft het in Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland!
Museum Speelklok viert in 2016 een jaar lang feest, want dan bestaat het museum 60 jaar. Het hele jaar door is er een druk programma dat vol staat met tentoonstellingen, activiteiten en voorstellingen. Kijk voor meer informatie op www.museumspeelklok.nl
.


Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leer je meer over de verhalen achter alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels.
.

Hoor de instrumenten live spelen tijdens de Muzikale Rondleiding die ieder uur plaatsvindt, of ga zelf op onderzoek uit in de Museum Expeditie. Orgelaapje Toon neemt de kinderen mee op speurtocht door het museum en laat ze zelf muziek componeren, programmeren en spelen.
Naast de vaste opstelling biedt het museum de bezoekers ook wisselende tentoonstellingen aan, die het interessant maken om in de toekomst nogmaals een bezoek te brengen. Kijk voor meer informatie op www.museumspeelklok.nl
.


 .
NAAR BOVEN

.

Restauratieatelier
Het Restauratieatelier ligt op 2 minuten loopafstand van het museum, aan de voet van de Domtoren.
.


Elke eerste woensdag van de maand is om 14.00 uur het Restauratieatelier van het museum te bezoeken. Wanneer je een bezoek wilt brengen aan het atelier moet er van tevoren een reservering worden gemaakt. Dit kan via het nummer  030-2326081.


Voor het vieren van jubilea en huwelijksfeesten, als afsluiting van een congres of beurs en voor de ontvangst van relaties is  Museum Speelklok een feestelijke en stijlvolle locatie.
Speciaal voor feesten binnenshuis heeft het museum enkele kleine draaiorgeltjes beschikbaar. De orgeltjes worden met een uitgebreid (feest-)repertoire verhuurd.
Als ringtoon? click dan hier
.
 Openingstijden
Van dinsdag t/m zondag is het museum open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
.


Buurkerkhof 10
3511 KC Utrecht

.
tel:030 231 27 89
http://www.museumspeelklok.nl
 

NAAR BOVEN