Hoeferlaan 4
6816 SG  Arnhem

.
In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Hier maak je de geschiedenis mee! Jong en oud beleven een onvergetelijke dag in het uitgestrekte museumpark.
.

. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland.
.

In het Openluchtmuseum ervaar je de wisselende jaargetijden. Terwijl de natuur kleur geeft aan elk seizoen, valt er voor bezoekers van alles te beleven. Help in het voorjaar mee op de bleekvelden, zie hoe de imkers de honing oogsten en help mee op het land in het vroege najaar. Door het hele park kun je de smaken van seizoenen proeven, en ruiken hoe het jaar voorbij strijkt.
.
Daarnaast is het museum uitermate geschikt als locatie voor een jubileum, zakelijk diner, personeelsfeest of afdelingsuitje. Het Openluchtmuseum biedt wat u zoekt!
.Openingstijden:
van 1 april tot en met 31 oktober dagelijks
geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Daarna volgt een speciaal winterprogramma
met een aangepast programma.
.
Nederlands Openluchtmuseum
Postbus 649, 6800 AP  Arnhem
Hoeferlaan 4
6816 SG  Arnhem

.
T +31 (0) 26 3576165
http://www.openluchtmuseum.nl/
 
NAAR BOVEN