Eynderhoof
Milderspaat 1
6034 PL  Eind

.
Limburgs Openluchtmuseum

Het museum bestaat een groot aantal historische gebouwen, die om welke reden dan ook moesten verdwijnen, in het museum in ere hersteld. In die gebouwen hebben vele ambachten hun eigen plek gevonden en worden ze weer op de wijze van vroeger uitgeoefend.
.Een grote groep van inmiddels 390 vrijwilligers, waaronder veel ambachtslieden in hart en nieren, demonstreren hun vaardigheden van vroeger in de diverse historische werkplaatsen.
Klein in omvang, maar groot in gastvrijheid en rijk aan cultuur.
.

Samen met de ondernemers van het platform De Heerlijke Peel, worden er arrangementen gemaakt.
Op woensdagmiddagen is er doe werk voor kinderen onder begeleiding en iedere 1ste woensdag van de maand bakdag. Voor de speciale
Vrijdagen worden alles in bedrijfdagen, waar de vele vrijwilligers van Eynderhoof hun ambacht demonstreren en bezig zijn met onderhoud.
De vele terrassen en bankjes in Eynderhoof wachten op jullie bezoek. Wij zorgen dat jullie heerlijk kunnen genieten in het uniek peeldorpje.
.

Eynderhoof

 .
NAAR BOVEN

.
Een Jan Paulissen film.

Men kan ook trouwen op Eynderhoof als huis van de gemeente. Of wilt u alleen foto's maken? Ook dat kan. Kijk voor informatie voor adressen en telefoonnummers op de "Trouw"-pagina. Of wilt u meer in de Peelregio kijk dan op De heerlijke Peel.
.

Rondleidingen en groepsbezoeken met gids(en), vanaf 20 personen, zijn ook buiten de bovenstaande openingstijden en dagen mogelijk.
Tijdig reserveren is aanbevolen.
Bel hiervoor naar ons boekingsnummer 0495-626421.
Of mail
.
Openingstijden:
Het museum is vanaf 31 maart tot en 27 oktober geopend op
dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag
van 13.00 tot 17.00 uur.
.
Openlucht museum Eynderhoof
Milderspaat 1
6034 PL  Eind

.
Tel: 0495-460655
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.eynderhoof.nl
 
NAAR BOVEN