Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen

.
Helaas gaat Het Arsenaal Vlissingen per 1 oktober 2021 definitief sluiten om plaats te maken voor een boutique-hotel wat in 2023 klaar moet zijn.
Wat er met de uitkijktoren en de kinderspeeltuin gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk.

.
Ontdek de leukste attractie van Zeeland. Van het bovendek tot in het donkere ruim, in dit zeeroversnest is voor jong en oud van alles te beleven! Speur als een echte piraat op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten.
.
Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven.
.

. Lukt het jou om te enteren? Een kanon af te vuren? Of te schieten? Doorsta de piratentest en ga als piraat op avontuur. In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat 'zeebenen' zijn.
.

.

Zeeland's grootste verzameling zeedieren
Wij hebben een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Sta oog in oog met een echte haai. Aai zelfs de haaien en roggen en ga op avontuur in onze onderwaterwereld met een tropische zaal, met maar liefst vier grote nieuwe aquaria.
.


. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Er worden regelmatig rondleidingen en voederdemonstraties gegeven.
.

Schuimers & Schavuiten
In de expositie Schuimers & Schavuiten leer je hoe de piraten leefden en sta je oog in oog met een aantal piraten uit het verleden, waaronder Kapitein Zwartbaard.

Potvis Expo


. Aangespoeld op Ameland. Verplaatst naar Het Arsenaal en hier tentoongesteld. In de Potvisexpo leer je van alles over het grootste roofdier ter wereld.
.

 Het SpeeleilandWelke vaardigheden een piraat allemaal nodig heeft beleef je op het Speeleiland. >
Een schip besturen, roeien met een roeiboot, een kanon afvuren. Je kan het niet vroeg genoeg leren als je een echte piraat wilt worden. Verder kan je diverse spellen spelen op de touchscreens of genieten van de avonturen van Kapitein Redbeard.
.


.

 .
NAAR BOVEN

.

Geniet van het schitterende uitzicht vanuit de 65 meter hoge uitkijktoren over Zeeland en de drukbevaren Westerschelde.
.
Openingstijden:
. Durf jij het aan? Kom dan nu naar Het Arsenaal.
Wij zijn dagelijks open van 10.00 – 19.00 uur. In de zomermaanden tot 20.00 uur. De kassa sluit twee uur vooraf.
  Op www.arsenaal.com koop je entreekaartjes met 15% korting.
.

Bezoekadres
Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen

.
Tel.: +31 (0)118 415 400
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.arsenaal.com
.
Postadres:
Het Arsenaal
Postbus 345
4380 AH Vlissingen
 

NAAR BOVEN