A’DAM Toren
Overhoeksplein 1
1031 KS Amsterdam

.
A’DAM LOOKOUT is een observatiedek op de 20e verdieping met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.
.

.
Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en trillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt.
.

.
The Butcher Social Club op de begane grond is doordeweeks open vanaf 08:00 uur tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag zelfs de klok rond; iedereen is de hele dag én nacht welkom. The Butcher is een concept van The Entourage Group van Yossi Eliyahoo.
.

Sir Adam Hotel is gevestigd op de eerste acht verdiepingen van de iconische A’dam Toren, en biedt uitzicht op het IJ en de historische binnenstad.
De toren huisvest verder Gibson, MassiveMusic, Sony en vele andere bekende bedrijven uit de muziekindustrie.
.


.


 
NAAR BOVEN

volg ons op
INSTAGRAM
.
.

.

Openingstijden
Dagelijks geopend van: 10:00 – 22:00 uur. Kassa sluit om 21:00 uur.

 A’DAM Toren
Overhoeksplein 1
1031 KS Amsterdam

.
 +31(0)20 – 242 01 00
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.adamlookout.com
 

NAAR BOVEN