Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar
Deutschland 

.
Wunderland Kalkar:
daar krijg je energie van!
Welkom bij Wunderland Kalkar, een bijzondere locatie aan de Rijn, net over de grens bij Arnhem. Hét all-in hotel en attractiepark voor bedrijfsfeesten, congressen en uitjes met familie of vrienden!. Waar ooit een kerncentrale op het net zou worden aangesloten, staat nu een gigantisch gebouwencomplex. En hier wordt wel degelijk energie opgewekt, maar dan op een andere, persoonlijke manier!
.
.
We creëerden Wunderland. Een plek waar groot en klein nieuwe energie krijgt door leuke dingen te doen. Elke dag zien we vrolijke gezichten. Dat doet ons goed, dat maakt ons trots!

.
Of het nu voor een paar uur, een hele dag of een weekend is, families zijn hier van harte welkom. Tegen een gunstige entreeprijs geniet je in Kernie’s Familiepark* van een totaalpakket:
leuke en spannende attracties, speelmogelijkheden en gratis koffie, thee, frisdrank, softijs en frietjes. Gecombineerd met een overnachting wordt het een ervaring om nooit te vergeten.
.


 .
NAAR BOVEN

.

De Hotelbar is doordeweeks tot 01:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn de geopende kroegen open tot 02:00 uur.


.

Wilt u langer doorfeesten? Op vrijdag en zaterdag blijft er vanaf 02:00 uur een kroeg geopend. De drankjes zijn dan niet meer inclusief, wel kunt u consumptiemunten kopen.
.

 Geopend van 10:00 tot 18:00 uur
LET OP! Om 18:00 uur sluiten alle attracties, friet- en ijskraampjes.
Huisdieren zijn niet toegestaan in Wunderland Kalkar. Wel bevindt zich direct naast Wunderland Kalkar een Hondenpension genaamd “de Hovenhoeve”.
.

Wunderland Kalkar
Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar
Deutschland 

.
tel 0900-2345600 (10ct./min.)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/
 
 

NACH OBEN