Laan van 's-Gravenmade 81
 2495 BD Den Haag

.
In het themagebied Tijdreizigers, waar afgelopen zomer de attracties Chute en Tijdmachine geopend zijn, is voor dit seizoen de botsautobaan Grand Prix voorzien van nieuwe decoratie en auto's. De capaciteit van de horeca in Drievliet is uitgebreid en het aantal toiletten op het park is verdubbeld.

.
Bezoekers van Familiepark Drievliet kunnen dagelijks genieten van de Piraten Zomerspektakel Show. Het podium van het Parktheater is ingericht voor de kunsten van de piraten Machtige Marinus, Jumping Jimmy en Pittige Puck. Zij strijden tijdens deze kleurrijke show vol humor, acrobatiek en interactie, voor kapitein van het piratenschip.
Aanvang van de show is 14.00 uur.

Familiepark Drievliet presenteert een nieuwe film in haar CineMagic theater.
Knights Quest 5D neemt je mee naar een Middeleeuws kasteel, in een ver gelegen Koninkrijk, waar een mooie prinses gevangen wordt gehouden.

De stoere ridders Bodin en Oric gaan op zoek naar de sleutel van het kasteel, niet alleen om de mooie prinses te bevrijden maar ook om haar hart te veroveren.
Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur. Onderga de sensatie van de dynamische stoel die synchroon beweegt met het haarscherpe digitale beeld. Ervaar het prachtige geluid en de vele speciale effecten.
.

Drievliet is dagelijks geopend, doordeweeks van 10.00 uur - 17.00 uur en in de weekenden/feestdagen van 10.00 uur - 17.30 uur
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en na aankoop van een ‘kakzak‘ a € 2,50

Familiepark Drievliet
Laan van 's-Gravenmade 81
 2495 BD Den Haag

tel 070 3 999 305
http://drievliet.nl/
.
postadres
Familiepark Drievliet
Jan Thijssenweg 16
2495AH  Den Haag
 

NAAR BOVEN