Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn

.
Avonturenpark Hellendoorn ligt in Overijssel in de stedendriehoek Almelo, Deventer, Zwolle en is goed bereikbaar vanuit het hele land.
.
Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows op jouw komst: spetterende wildwaterbanen, spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! Een echt familiepretpark met vermaak voor jong en oud.
.

.
Nieuwste familie-attractie
Hellendoorn heeft het attractie-aanbod uitgebreid met de komst van de allereerste Mega Disk’O in Nederland, Het DrakenNest. Deze bijzondere familie-attractie bestaat uit een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails met zitjes aan de buitenkant. Compleet in thema waan je je in de Middeleeuwen tussen ridders en draken.
.


 .
NAAR BOVEN

.

Overnachten
Bent u op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn? Logeer dan bij onze buren Landal Landgoed de Hellendoornse Berg.
Landgoed De Hellendoornse Berg
 tel 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten)
Tunnelweg 7F
7448 RV Haarle
https://www.landal.nl


.
Openingsdagen
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van begin april tot en met eind oktober. Let op: het park is op een aantal doordeweekse dagen gesloten. Kijk op www.avonturenpark.nl voor de actuele openingsdagen- en tijden.

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn

.
Telefoon: 0548 659 159
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.avonturenpark.nl/
 
 
NAAR BOVEN