Onder de toren 1
Middelburg

.
U kunt hem niet missen, midden in het schitterende historische centrum van Middelburg. Hier verrijst de imposante Abdijtoren de Lange Jan trots boven de vele monumenten die Middelburg rijk is. De beklimming mag u eveneens niet missen.
.

.
Het is even klimmen, 207 treden om precies te zijn, maar het uitzicht is deze inspanning dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang (behoort in de top 10 van hoogste torens in Nederland). Op heldere dagen kunt u vanaf de Lange Jan zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien.
De Lange Jan is het hoogste punt in Middelburg. Deze abdijtoren stamt uit de 14e eeuw, en is nog steeds toegankelijk voor publiek. Het is even klimmen, maar vanaf boven heb je een adembenemend uitzicht.
.

Groepen/bussen
Groepen zijn bij Abdijtoren de Lange Jan meer dan welkom! Vanaf 20 betalende bezoekers krijgt u 15% korting op de standaard entreeprijs.
Wij stellen het zeer op prijs als u van te voren reserveert voor een groepsbezoek. Dit vergemakkelijkt voor ons de algemene planning. Het is mogelijk om telefonisch te reserveren via het nummer 0118-471010 of via de e-mail

Openingstijden
 Zaterdag en Zondag
11.00 tot 15.00* uur
* Kassa sluit 15 minuten eerder
.
Bezoekadres:
Abdijtoren de Lange Jan
 Onder de toren 1
Middelburg

.
 T 0118-471010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.langejanmiddelburg.nl/
.
 

NAAR BOVEN